NO VEUS CORRECTAMENT AQUEST MAIL? FES-HO AL TEU NAVEGADORNEWSLETTER NÚMERO 4 - 3 DE MAIG DE 2011


Una foto de portada

La Jove de Sitges, escollida per a fer el castell de salutació de ‘La Vanguardia’ en català
 
La Colla Jove de Castellers de Sitges va tenir ahir, dilluns 2 de maig, un protagonisme especial. El 4de7 que va alçar el passat 16 d’abril a la platja va aparèixer a la portada de La Vanguardia com a crida al reportatge de tres pàgines de la secció “Vivir”. En aquest reportatge, amb la imatge en gran a pàgina sencera, s’explicava el procés de realització de la fotografia i es destacava el paper de la colla.
El 4de7 de la Jove ha estat la imatge triada pel diari La Vanguardia per a saludar la seva edició en català, tot un esdeveniment social a Catalunya.

Pots veure la portada i les tres pàgines de reportatge (pdf) o consultar el web

I veure el vídeo del making off


Bon inici de temporada

La Jove de Sitges va obrir diumenge la temporada castellera amb una molt bona actuació al Cap de la Vila, on va descarregar amb bona forma el 4de7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7. Començar la temporada amb tres castells de 7 en una actuació és un bon resultat per a la colla.

El 4de7 va ser el castell triat per obrir l’actuació i es va executar correctament. Amb un pom de dalt pesat, el pis de terços estava format per dos terços i dos quarts, mentre que en el de quarts també hi havia barreja. En segona ronda, es va alçar la gran aposta de la jornada, el 4de7 amb l’agulla, que es va plantar brillantment, sense cap mena de contratemps i que va suposar l’estrena d’un baix i d’una aixecadora nova. El darrer castell va ser el 3de7, com el primer, força carregat de pes, però també ben resolt. Tres pilars de 4 simultanis, en els quals van pujar els nens nous, van tancar l’actuació.

Els Castellers de Sants van fer 4de8, 5de7 i 3de7 i els Castellers d’Esplugues 5de7, 4de7 amb l’agulla i 4de7.

Pots veure el vídeo de l’actuació que va emetre TDT Garraf

Actuació a Sants

  Dissabte 7 de maig, a les 18h. La Jove actua a Sants, amb la colla local. Es tracta d’una actuació que la Tècnica considera de castells de 7 (l’any passat, es va fer 3de7 amb l’agulla, 4de7 amb l’agulla i 4de7). L’actuació serà davant del local dels borinots, al carrer Vallespir, 28, prop de l’estació de Sants. Per aquest motiu, la colla viatjarà en tren. La cita és a les 16.30h a l’estació de Sitges.

 

 

Partit culers vs pericos

 

Aquest cap de setmana hi ha partit de Primera Divisió entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol. Com cada vegada que s’enfronten culers i pericos, la Jove organitza el seu particular derbi entre seguidors d’un altre i equip. El partit se celebrarà diumenge a les 11.45h a la pista esportiva de l’escola Esteve Barrachina.

 

Comencen les inscripcions per a Mallorca

  El capítol d’inscripcions per al viatge a Manacor (Mallorca) del 27 al 29 de maig ja s’ha obert. Els castellers, acompanyants i simpatitzants ja poden inscriure’s al correu electrònic president@jovedesitges.cat o als assaigs de divendres 6 o 13. L’actuació se celebrarà dissabte 28 a la tarda a Manacor.
 

La Jove reactiva el facebook

 
 

El facebook de la colla ha tornat a recuperar vida. Després d'uns mesos sense activitat, la pàgina Colla Jove Castellers de Sitges ha recuperat dinamisme, amb la intenció que es mantingui activa com una eina de comunicació constant. La colla gestionarà informació en aquesta pàgina de grup, que és l'apropiada per a aquestes característiques, i no en el perfil, que és de tipus personal.


Si encara no has fet "M'agrada" a la pàgina, ara ho pots fer!

 

 

Si no vol rebre aquest newsletter amb informació de la Jove de Sitges, només has d'enviar un mail prement sobre l'enllaç que apareix tot seguit: desapunta'm.

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Persaonl, els comuniquem que les seves dades han estat incorporades a un fitxer del que n’és titular i responsable Hydra Media Advertising S.L. Aquestes dades seran utilitzades només per a mantenir el contacte necessari per a les relacions comercials entre vostè i la nostra empresa, i per enviar-li la informació de la nostra companyia que pugui ser del nostre interès. Si desitja canviar o donar de baixa les seves dades del nostre arxiu, pot fer-ho per mail (comunicacio@jovedesitges.cat) o enviant una carta a Hydra Media Advertising, S.L. c/ Sant Honorat, 32, 08870 Sitges (Barcelona). Si no rebem notícies seves, entrendrem que està conforme amb el tractament de les seves dades.