5

NO VEUS CORRECTAMENT AQUEST MAIL? FES-HO AL TEU NAVEGADORNEWSLETTER NÚMERO 6 - 23 DE JUNY DE 2011


Ribes és Jove!
La Jove actua dissabte a Ribes amb tres castells de 7 a l’agenda
 
Dissabte 25, a les 18.30h a la plaça de la Vila de Ribes. És una de les cites castelleres importants de la Colla Jove de Castellers de Sitges. La colla s’hi presenta amb la intenció de fer tres castells de 7. Durant les darreres setmanes s’han assajat construccions com el 5de7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7 amb l’agulla, entre d’altres, que podrien formar part del repertori de la colla.
Donada la importància de l’actuació, la Jove convocat un assaig previ el dia de Sant Joan, 24, a les 20 hores, al Palau del Rei Moro, amb la intenció de fer les proves dels castells que es portaran a plaça dissabte.
Les darreres proves han donat bon resultats. Amb tot, la renovació gairebé total de la canalla fa que la colla necessiti intensificar al màxim els assaigs i les proves, amb la intenció de rodar els més petits i compaginar la resta del castell. En aquesta línia, dissabte passat, la Jove va organitzar un assaig obert a Ribes, que va permetre realitzar noves proves amb la canalla nova i les parts superiors del castell.
En la darrera actuació, realitzada a Reus el passat 11 d ejuny, la Jove va plantar el 3de7 amb l’agulla, el primer en un any, junt al 4de7, el 3de7 i el pilar de 5.

Actuació a Ribes
Dia: Dissabte 25 de juny
Hora: 18.30 hores
Lloc: Plaça de la Vila
Colles: Jove de Sitges, Xicots de Vilafranca i Minyons de l’Arboç
Cita dels castellers: A les 18 hores, a la plaça Marcer de Ribes per entrar amb el pilar caminant

La setmana vinent: vacances

Tal com ja van anunciar la Directiva i la Tècnica a començament d’any, la propera setmana no hi haurà assaigs, ni dimarts 28 ni divendres 1. L’sprint final que ha suposat l’actuació de Ribes i el fet que dimarts sigui la vigília de Sant Pere i divendres coincideixi amb el correfoc de les Cases Noves, van aconsellar aquesta setmana d’aturada.
Els assaigs es reprendran a tota màquina dimarts 5, ja que el mes de juliol es preveu intens, amb tres actuacions: Sant Cugat (diumenge 10, a les 19 hores), Sitges (dissabte 23, a les 19 hores) i Vilafranca (dissabte 30, a les 19.30 hores).

Nous horaris d’assaig

  Amb l’inici del segon tram de temporada, ja de ple en l’estiu, la Jove modifica lleugerament els assaigs: els dimarts es mantenen de 20 h a 21.30 hores, mentre que els divendres seran la canalla a les 20.30 hores i els adults a les 21 hores. L’assaig finalitzarà a les 23 hores.

Cloenda dels tallers de canalla

 
 
Els tallers de canalla que la Colla Jove de Castellers de Sitges ha organitzat cada dissabte des del passat mes de gener es van tancar el 4 de juny amb una festa infantil. La canalla de la colla al complet, tant els integrants amb més permanència com els nous, acompanyats per l’equip de canalla, van participar en activitats a la platja i una posterior xocolatada al Palau, que va acabar, gràcies al bon temps, amb una dutxa d’aigua per a tothom.
Durant aquests mesos han participat una quinzena de nens i nenes nous en els tallers, que han permés treballar la nova canalla. En les primeres actuacions de l’any, s’ha estrenat una aixecadora i un dos en castells de 7 i un dos en castells de 6, a més del pas d’una aixecadora a enxaneta. Amb tot, les necessitats de canalla que té la colla, així com la intenció de la Tècnica de disposar del màxim nombre possible de nens i nenes, impliquen que els treballs de formació dels nous components es mantenen duren els assaigs de dimarts i divendres.

Benvinguda dels nous castellers

 
 
El passat 3 de juny, després de l’assaig, la colla va fer la benvinguda oficial als nous castellers que, fins al moment, han entrat a la colla aquest 2011. El cap de colla va nomenar un a un els 14 components adults que han entrat a la Jove en els darrers mesos i van ser obsequiats amb una samarreta de la colla. A continuació, es va celebrar una botifarrada al pati del Palau del Rei Moro, que, com és habitual, es va caracteritzar pel bon ambient que distingeix la Jove.

 

 

Si no vol rebre aquest newsletter amb informació de la Jove de Sitges, només has d'enviar un mail prement sobre l'enllaç que apareix tot seguit: desapunta'm.

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Persaonl, els comuniquem que les seves dades han estat incorporades a un fitxer del que n’és titular i responsable Hydra Media Advertising S.L. Aquestes dades seran utilitzades només per a mantenir el contacte necessari per a les relacions comercials entre vostè i la nostra empresa, i per enviar-li la informació de la nostra companyia que pugui ser del nostre interès. Si desitja canviar o donar de baixa les seves dades del nostre arxiu, pot fer-ho per mail (comunicacio@jovedesitges.cat) o enviant una carta a Hydra Media Advertising, S.L. c/ Sant Honorat, 32, 08870 Sitges (Barcelona). Si no rebem notícies seves, entrendrem que està conforme amb el tractament de les seves dades.