NO VEUS CORRECTAMENT AQUEST MAIL? FES-HO AL TEU NAVEGADORNEWSLETTER NÚMERO 8 - 21 DE JULIOL DE 2011


Dissabte, actuació de primer nivell a Sitges

La colla actua amb la Jove de Tarragona, la Joves de Valls i els Xicots al Cap de la Vila

 
Propera estació: aquest dissabte, a les 18.30hores, el Cap de la Vila. La Jove de Sitges actua acompanyada d’un gran cartell: Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Jove Xiquets de Tarragona i Xicots de Vilafranca. Una nova edició, la cinquena, de la Diada de Colles Jove, amb els Xicots com a colla convidada.
La colla ha previst portar el 5de7, el 4de7 amb l’agulla i un 4de7 lleuger. Es tracta d’una actuació de notable compromís, ja que permetrà dur a plaça castells de la gamma mitja de 7 i continuar avançant, pas a pas, en el full de ruta d’aquesta temporada. L’exhibició constitueix una bona oportunitat per a que la nova canalla arribada enguany afianci les posicions recentment estrenades i el tronc, especialment en el 4, guanyi estabilitat.
Aquesta nova exhibició incorporada al calendari de la Jove de Sitges suposa, per altra banda, un nou avenç en el paper de primera línia que té Sitges com a plaça castellera. La colla ha convocat aquesta actuació, batejada com Diada de Juliol, amb la intenció d’ampliar, i tancar definitivament, el cercle d’actuacions permanents a la vila, format per les de Sant Jordi, Festa Major, Santa Tecla i Diada de la Colla, totes amb la presència de colles de 9, i ara aquesta nova Diada de Juliol, que se celebrarà cada any.
Però el mes de juliol no acaba el 23, ja que dissabte vinent, dia 30, la colla té una altra actuació de gran compromís, en aquest cas, a Vilafranca, al costat de la Coll Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Barcelona. L’exhibició serà a la popular i tradicional festa de Màrtir’s Street, on la colla ja hi va actuar l’any passat. Una bona ocasió per a alçar castells importants i continuar la línia prevista que dugui a les construccions grans.

Actuació castellera a Sitges
Dia: Dissabte 23 de juliol
Hora: 18.30 hores
Lloc: Cap de la Vila
Colles: Jove de Sitges, Joves de Valls, Jove de Tarragona i Xicots de Vilafranca

Assaig de 4de8
 
Demà divendres 22, la Jove de Sitges ha convocat un assaig de 4de8. Es tracta d’una cita on es mantindran les proves regulars, especialment dels castells que s’han de realitzar dissabte, però on s’intensificarà el treball del 4de8, tant a nivell de tronc com de pinya.
Per aquest motiu, es demana la màxima presència per a poder plantar les millors proves, especialment del peu. L’assaig comença a les 21 hores (20.30 h, la canalla) i finalitza a les 23 hores. Just després de l’assaig, se celebrarà, al mateix Palau del Rei Moro, l’assemblea d’estiu, on la Tècnica i la Directiva valoraran el primer tram de temporada.

 

Castells & Co-meetings

  Avui dijous 21 de juliol, a partir de les 21 hores al Palau, castellers de la Jove participaran en una sessió de castells & coaching per a emprenedors de la xarxa de creació Co-meetings. Es tracta d’un taller on s’exposaran els valors dels castells i es convidarà els assistents a participar en una pinya. Es tracta d’una bona oportunitat per a que els participants, la major part dels quals recentment arribats al poble, es familiaritzin amb els castells i, of course, amb la colla.
La sessió comptarà amb la participació de Jordi López Daltell, autor del llibre Fer pinya (Entramat, 2011), que mostra com els castells poden ser aplicats al management.

Inauguració de l’arxiu de la colla

 

El proper dijous 28 de juliol, la Colla Jove de Castellers de Sitges inaugurarà l’arxiu de l’entitat, que reuneix el material dels 18 anys d’història. L’arxiu ocupa una de les sales del Palau del Rei Moro i serà obert a la consulta per part dels sitgetans i estudiosos del fet casteller, sota prèvia sol·licitud als responsables de la colla. L’acte d’inauguració estarà presidit per l’alcalde de la vila, Miquel Forns. L’acondicionament i organització de l’arxiu ha estat dut a terme en els darrers mesos per Jordi Dólera i Nando Blasco.
A continuació, a les 20 hores, al pati del Palau, la colla celebrarà una  xerrada sobre els orígens de la colla. L’acte comptarà amb la participació de Ricard Baqués, Tito Suárez i Òscar Farrerons, i serà moderat per Jordi Dólera.

La informació de la Jove, a Facebook

 
 
La pàgina de Facebook de la Jove de Sitges s’actualitza gairebé a diari amb informació, fotografies, vídeos, enllaços, comentaris i tots els recursos que permeten les xarxes 2.0. La colla va reactivar la pàgina fa tres mesos després que estigués força mesos aturada. Atenció! No us confongueu amb el perfil de la colla (aquest sí, desactivat, ja que no a’adapta als requisits de Facebook per a les entitats), sinó amb la pàgina, que podeu seguir (i adherir-vos) a: facebook.com/jovedesitges

 

Si no vol rebre aquest newsletter amb informació de la Jove de Sitges, només has d'enviar un mail prement sobre l'enllaç que apareix tot seguit: desapunta'm.

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Persaonl, els comuniquem que les seves dades han estat incorporades a un fitxer del que n’és titular i responsable Hydra Media Advertising S.L. Aquestes dades seran utilitzades només per a mantenir el contacte necessari per a les relacions comercials entre vostè i la nostra empresa, i per enviar-li la informació de la nostra companyia que pugui ser del nostre interès. Si desitja canviar o donar de baixa les seves dades del nostre arxiu, pot fer-ho per mail (comunicacio@jovedesitges.cat) o enviant una carta a Hydra Media Advertising, S.L. c/ Sant Honorat, 32, 08870 Sitges (Barcelona). Si no rebem notícies seves, entrendrem que està conforme amb el tractament de les seves dades.