NO VEUS CORRECTAMENT AQUEST MAIL? FES-HO AL TEU NAVEGADORNEWSLETTER NÚMERO 14 -14 D'OCTUBRE DE 2011


Recta final: objectiu 4de8
La Jove de Sitges assaja el carro gros per a la Diada de la Colla, dissabte dia 22
 

La Colla Jove de Castellers de Sitges ha premut l’accelerador i es troba en la recta final d’una temporada altament satisfactòria a l’espera de les dues darreres actuacions, especialment la Diada de la Colla, dissabte dia 22, on, si tot va bé, atacarà el 4de8.

Les darreres setmanes han estat d’assaig intens a la colla. Les proves del 4de8 han evolucionat positivament i la colla ha realitzat importants avenços: el 4de7 net fins aixecador s’ha alçat set cops i el peu del 4de8 fins a quints, sis vegades. Els tres assaigs finals seran determinants, ja que al 4de7 net passarà l’enxaneta i el peu s’alçarà fins a dosos. Avui divendres 14, la colla ha traslladat el seu assaig al Vendrell (començarà a les 22 hores), conjuntament amb la colla dels Nens del Vendrell.

La Jove es planta en la recta final amb un excel·lent balanç de castells al seu sarró: 35 castells de 7, dels quals 18 són de les gammes alta i mitja (dos 3de7 per sota, un 7de7, cinc 5de7, sis 4de7 amb l’agulla, quatre 3de7 amb l’agulla, sis 3de7 i onze 4de7). Tots descarregats. És l’any que han fet més castells d’aquest nivell, tot i que encara falten dues actuacions.

Vídeos: Tinc un somni | Aixequem-ho i agafem el carro gros

Diumenge, a la Sagrada Família a fer el 3de7 per sota

La Jove té un compromís important aquest diumenge a Barcelona, davant la Sagrada Família, on actuarà al costat de la colla del barri i dels Castellers de Cornellà. La Tècnica ha previst portar construccions com el 3de7 per sota, el 5de7 o el 3de7 amb l’agulla, a més del 4de7, darrera prova a plaça abans de la Diada de la Colla.

Actuació castellera a Barcelona
Dia: Diumenge 16 d’octubre
Hora: 12 hores
Lloc: Marina/Avingda Gaudí (davant la Sagrada Família)
Colles: Jove de Sitges, Castellers de la Sagrada Família i Castellers de Cornellà

Sortida de l’autocar: 10.15 h de Ribes i 10.30 h de Sitges

La Jove actuarà a Itàlia

 
 
La Jove de Sitges ha estat convidada a la segona edició del Festival Internazionale di Torri Umane, que se celebrarà a Irsina, a la regió italiana de la Basilicata, entre el 8 i el 10 de desembre, aprofitant el pont de la Puríssima. Serà el segon cop que la colla viatja a aquesta població del sud d’Itàlia a fer castells, després de l’exitosa i inoblidable experiència del 2009.

Una comissió de la colla està organitzant el viatge conjuntament amb els responsables del Festival. El vol sortirà dimecres 7 a la tarda o dijous al matí i serà de tornada diumenge 10. El cost del viatge per als castellers és de 60 euros (40 euros per als que tinguin entre 14 i 18 anys) i inclou vol, allotjament i àpats. Els interessats han d’inscriure’s abans del 25 d’octubre a l’Albert Barceló.

La Jove, al Pedraforca

 

Una desena de castellers de la colla va pujar diumenge passat al cim del Pedraforca. L’excursió es va celebrar tot el cap de setmana i després de passar nit a un càmping al peu del Pedrafoca, els components de la colla van fer l’ascensió diumenge al matí. És el segon cop que la Jove organitza aquesta ascensió.

Sopar de dones de la Jove

 


El sopar de dones de la Jove del passat 8 d'octubre al Palau va ser tot un èxit. Cada dona va portar un plat d’elaboració pròpia: truita de patates, amanida de pasta, ous farcits, pinxitos amb tomàquet i formatge de cabra, quiche, peix i un llarg etcètera, que van fer les delícies de les 25 participants. El sopar va ser molt animat: menjar, beguda, jocs i va culminar amb un pastís de xocolata amb forma de castell. La festa va acabar al Jànio’s i el Village amb un excel·lent ambient.

 

 

Si no vol rebre aquest newsletter amb informació de la Jove de Sitges, només has d'enviar un mail prement sobre l'enllaç que apareix tot seguit: desapunta'm.

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Persaonl, els comuniquem que les seves dades han estat incorporades a un fitxer del que n’és titular i responsable Hydra Media Advertising S.L. Aquestes dades seran utilitzades només per a mantenir el contacte necessari per a les relacions comercials entre vostè i la nostra empresa, i per enviar-li la informació de la nostra companyia que pugui ser del nostre interès. Si desitja canviar o donar de baixa les seves dades del nostre arxiu, pot fer-ho per mail (comunicacio@jovedesitges.cat) o enviant una carta a Hydra Media Advertising, S.L. c/ Sant Honorat, 32, 08870 Sitges (Barcelona). Si no rebem notícies seves, entrendrem que està conforme amb el tractament de les seves dades.