NO VEUS CORRECTAMENT AQUEST MAIL? FES-HO AL TEU NAVEGADORNEWSLETTER NÚMERO 15 -18 D'OCTUBRE DE 2011


Tercer 3de7 per sota de l’any!

La Jove alça l’aixecat a la Sagrada Família i demostra el seu bon estat de forma
 
Diumenge passat, davant la Sagrada Família, la Jove va plantar el seu tercer 3de7 per sota de l’any. Es tracta del castell més gran descarregat mai fora de Sitges i una mostra evident del domini que ha agafat la colla a aquesta construcció. L’aixecat –com es coneix el 3de7 per sota al Palau del Rei Moro– es va alçar en tercera ronda amb una inusitada facilitat, posant de manifest el bon treball dels equips d’alçar i la qualitat tècnica del tronc, que en tot moment va mantenir la mida exacta.

El 3de7 per sota va ser el colofó a una molt bona diada de la Jove a Barcelona. El 4de7 va ser el castell triat d’entrada, amb una nova prova en la cursa cap al 4de8. Amb segons, quarts i quints de l’estructura del carro gros, el castell es va executar amb precisió. La falta d’un segon i un quart del 4de8 va suposar que un segon que es va estrenar a la passada actuació a Sants repetís posició i que una terç que baixa dels pisos de dalt també s’hi estrenés en un 4de8, així com l’aixecadora, que també feia el seu primer castell de 7.

En segona ronda, la Jove va plantar el 3de7 amb l’agulla, executat correctament. És el cinquè 3de7 amb l’agulla de l’any, als quals cal afegir sis 4de7 amb l’agulla, que sumen onze construccions de set amb agulla. La Jove havia previst alçar el 5de7 en aquesta actuació, però l’aturada de l’actuació durant una hora a causa d’una caiguda dels Castellers de Cornellà va fer aconsellar substituir el 5 pel 3 amb l’agulla.
Després del 3 per sota, la Jove va tancar la seva exhibició amb un pilar de 5 i dos de 4 simultanis davant l’emblemàtic i universal edifici de Gaudí.

Vídeo del 3de7 per sota de diumenge

Darreres proves del 4de8

La colla alça el 4de8 fins a dosos a l’assaig

Cada assaig és un pas endavant. Cada prova és una millora. Divendres passat, la Jove va alçar el 4de8 fins a dosos en una prova ferma i sòlida, a més de fer un nou i estàtic 4de7 net fins aixecador. En el mateix assaig, celebrat al Vendrell, la colla va fer el 5de7 sencer i altres proves de cara a la Diada de la Colla.

Avui dimarts, hi ha el penúltim assaig, on està previst fer el 4de7 net. L’assaig començarà a les 20 hores al palau del Rei Moro. Divendres vinent serà el darrer i important assaig, on la Jove tornarà a alçar el 4de8 fins a dosos.

La Diada de la Colla ha despertat una accentuada expectació. A més del repte del 4de8 de la Jove de Sitges, les altres dues colles vindran amb els seus millors programes: els Castellers de Vilafranca han anunciat gamma extra com el 5de9f o la torre de 9fm, i els Castellers de Sants el 3de9f. La cita és dissabte 22 a les 18.30 hores al Cap de la Vila.

Vídeo Tenim ganes que arribi, perquè tenim ganes de fer-lo!

Obertes les incripcions per al viatge a Itàlia

 

El període d’inscripcions per al viatge a Irsina (Itàlia) en motiu del segon Festival Internazionale di Torri Umane, que se celebrarà entre el 8 i l’11 de desembre, ja s’ha obert.

Els interessats poden apuntar-se a l’Albert Barceló o al correu: president@jovedesitges.cat
El cost del viatge per als castellers és de 60 euros (40 euros per als que tinguin entre 14 i 18 anys) i inclou vol, allotjament i àpats. Els interessats han d’inscriure’s abans del 25 d’octubre a l’Albert Barceló.

El Carnaval 2012, ja en marxa

 

Passat Santa Tecla, a Sitges es comença a respirar Carnaval! Enguany, un nou equip de joves pren el relleu de l'equip organitzador del Carnval de la Jove: la Mireia, la Marta Abuelo, la Cristina i la Tània seran les encarregades de coordinar la presència de la Jove a les rues de la Disbauxa i l’Extermini.

Els interessats a participar en la carrossa cal que enviïn un correu a l’adreça carnavaljovedesitges@gmail.com durant aquesta setmana en el qual digui el seu nom, correu i número de telèfon. El proper diumenge, a les 12 del migdia, s’ha convocat una reunió informativa al bar del Retiro en la qual ja es portarà una mostra de la disfresa, tant de noi com de noia.

 

 

Si no vol rebre aquest newsletter amb informació de la Jove de Sitges, només has d'enviar un mail prement sobre l'enllaç que apareix tot seguit: desapunta'm.

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Persaonl, els comuniquem que les seves dades han estat incorporades a un fitxer del que n’és titular i responsable Hydra Media Advertising S.L. Aquestes dades seran utilitzades només per a mantenir el contacte necessari per a les relacions comercials entre vostè i la nostra empresa, i per enviar-li la informació de la nostra companyia que pugui ser del nostre interès. Si desitja canviar o donar de baixa les seves dades del nostre arxiu, pot fer-ho per mail (comunicacio@jovedesitges.cat) o enviant una carta a Hydra Media Advertising, S.L. c/ Sant Honorat, 32, 08870 Sitges (Barcelona). Si no rebem notícies seves, entrendrem que està conforme amb el tractament de les seves dades.