NO VEUS CORRECTAMENT AQUEST MAIL? FES-HO AL TEU NAVEGADORNEWSLETTER NÚMERO 18 - 2 DE MARÇ DE 2012


Torna l’activitat castellera

Comença la temporada del 2012: primera actuació, el 25 de març

 
Entrat el mes de març, comença l’activitat castellera regular. Tot i que la colla va avançar enguany l’inici dels assaigs al mes de febrer, ha arribat ja el moment de carregar les piles per a la temporada 2012. I és que enguany la primera actuació arribarà força més d’hora del que és habitual: el 25 de març, a Barcelona, al costat dels Castellers de Sants i els Castellers de Terrassa.
Els assaigs generals ja han començat al Palau i tenen lloc cada divendres en horari de vespre, que s’aplicarà durant els primers mesos de la temporada. Des del mes de gener, la colla també celebra els assaigs de canalla, cada dissabte, amb la intenció de treballar els més petits i assajar els nens i nenes nous que han entrat enguany a la colla.
La propera setmana, la Tècnica obre un nou assaig, de torre, que se celebrarà cada dimarts entre les 19.30 i les 21 hores. Es tracta d’un assaig –com el de canalla i el general– obert a tothom, però que en aquest cas treballarà exclusivament el tronc de la torre (els primers mesos, especialment els pisos de dalt), així com nous pilars.

Assaigs generals: divendres, de 20 a 22 hores
Assaigs de canalla: dissabtes, de 17 a 19 hores
Assaig de torre i pilars: dimarts, de 19.30 a 21 hores

Calendari 2012

Dg. 25 de març, 12h. Barcelona (Sants). Amb els Castellers de Sants i els Castellers de Terrassa
Dg. 22 d’abril, 12.30h. Sitges (Sant Jordi). Amb els Castellers de Sants
Db. 12 de maig, 18.30h. Sitges. Amb els Bordegassos de Vilanova i els Castellers de les Roquetes
Dg. 27 de maig, tarda. Barcelona (Catedral). Amb els Castellers de Sants
Dg. 3 de juny, 12h. Vilafranca. Amb els Minyons de Terrassa, els Xicots de Vilafranca i els Castellers de la Vila de Gràcia
Dg. 17 de juny, migdia. Les Roquetes. Amb els Castellers de les Roquetes i la Jove de Vilafranca
Dg. 1 de juliol, 18.30h. Ribes. Amb els Xicots de Vilafranca i els Castellers de les Roquetes
Db. 7 de juliol, 19h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Nois de la Torre
Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca
3-5 d’agost. Feltre (Itàlia)
Db. 18 d’agost, 19.30.h. Barcelona (Gràcia). Amb els Castellers de la Vila de Gràcia
Dj. 23 d’agost, 18h. Sitges (Festa Major: Cap de la Vila)
Dv. 24 d’agost, 13h. Sitges (Festa Major: plaça de l’Ajuntament)
Dg. 26 d’agost, 18.30h. Sitges (Exhibició de Festa Major). Amb els Minyons de Terrassa i els Castellers de les Roquetes
Dm. 11 de setembre, 11h. Sitges. Ofrena Onze de Setembre
Dm. 11 de setembre, 18.30h. Les Roquetes. Amb els Castellers de les Roquetes i els Xiquets de Reus
Dg. 23 de setembre, 13h. Sitges (Santa Tecla).
Db. 29 de setembre. 18.30h. Sitges (Exhibició de Santa Tecla). Amb la la Joves de Valls i la Jove de Barcelona
Db. 6 d’octubre. tarda Tarragona. Concurs de Castells de Tarragona
Db. 20 d’octubre, 18h. Ribes. Amb els Castellers de les Roquetes i Bordegassos de Vilanova
Db. 27 d’octubre, 18h. XX Diada de la Colla. Amb els Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sants

 

La Jove s’afegeix al dol de la Joves de Valls pel seu president d’honor

 

La Colla Jove de Castellers de Sitges va estar present en el funeral del president d’honor de la Colla Joves Xiquets de Valls, Ramon Barrufet, celebrat el passat dilluns a la capital de l’Alt Camp. La Jove va fer un pilar de dol quan el fèretre ­–després del funeral celebrat a l’església de Sant Joan– va arribar al monument als castells. Junt amb la nostra colla, hi van alçar pilars de dol la Jove de Tarragona i els Minyons de l’Arboç, a més de les dues colles vallenques. La Jove de Sitges va voler acompanyar a la família de la Colla Joves en aquests difícils moments per l’estreta relació que mantenen les dues colles.

 

Calçotada Jove

 

El proper diumenge 4 de març, la Jove celebra una calçotada a Can Lluçà, a partir de les 13 hores. Hi haurà calçots i botifarra per a tothom, a més de bon ambient. La calçotada és oberta a amics i acompanyants. El preu per a tothom és de 5 euros.

 

Carnaval amb toc femení

 

La colla ha tornat a estar present al Carnaval amb una carrossa pròpia. Gairebé una quarentena de persones han integrat la colla, que ha tingut un toc marcadament femení, tant en l’organització com en la disfressa.

 

Si no vol rebre aquest newsletter amb informació de la Jove de Sitges, només has d'enviar un mail prement sobre l'enllaç que apareix tot seguit: desapunta'm.

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Persaonl, els comuniquem que les seves dades han estat incorporades a un fitxer del que n’és titular i responsable Hydra Media Advertising S.L. Aquestes dades seran utilitzades només per a mantenir el contacte necessari per a les relacions comercials entre vostè i la nostra empresa, i per enviar-li la informació de la nostra companyia que pugui ser del nostre interès. Si desitja canviar o donar de baixa les seves dades del nostre arxiu, pot fer-ho per mail (comunicacio@jovedesitges.cat) o enviant una carta a Hydra Media Advertising, S.L. c/ Sant Honorat, 32, 08870 Sitges (Barcelona). Si no rebem notícies seves, entrendrem que està conforme amb el tractament de les seves dades.